- Forside
- Køn
- Kroppen
- Køn
- Kønsidentitet
- Pronominer
- Biologisk køn
- At skifte køn (transitionere)
- Kønsroller
- Film om køn & kønsidentitet
- Pigekroppen
- Pubertet
- Tissekonen
- Menstruation
- Bind, tampon og menstruationskop
- Onani
- Drengekroppen
- Pubertet
- Tissemanden
- Rejsning
- Onani
- Sæd
- Den non-binære eller transkønnede krop
- Refleksions & dialogspørgsmål
- Kærester
- Sex
- Grænser
- Samtykke
- Hvad betyder samtykke
- Hvordan viser du, at du har lyst
- At mærke andres graenser
- Du bestemmer
- Refleksions & dialogspørgsmål
- Vær tydelig i dit sprog og kropssprog
- At mærke dig selv
- Film om grænser & samtykke
- Seksuelle overgreb
- Hvad er et seksuelt overgreb
- Fysisk seksuelt overgreb
- Seksuelle overgreb uden fysisk kontakt
- Gode råd
- Psykiske seksuelle overgreb
- Det skal du gøre, hvis du har været udsat for et seksuelt overgreb
- Hvem kan jeg snakke med
- Hvad kan du gøre
- Reaktioner efter et seksuelt overgreb
- Sociale og adfærdsmæssige reaktioner
- Fysiske reaktioner
- Tegn på at du har udsat en anden for et seksuelt overgreb
- Fysiske seksuelle overgreb
- Overgreb uden fysisk kontakt
- Psykiske seksuelle overgreb
- Seksuel afpresning
- Hævnporno
- Lovgivning
- Hjælp
- Gode råd
- Om os

Seksualitet
Seksualitet handler om både tiltrækning, lyst, følelser, fantasi, biologi og identitet. Når man taler om seksualitet, er det ofte i forhold til, hvilket/hvilke køn man tiltrækkes af. Mange vil opleve, at det sagtens kan ændre sig igennem livet. Der findes ikke nogen ”rigtig” eller “normal” seksualitet.
Seksualitet
Alle har ret til at bestemme over deres egen krop og seksualitet og sætte sine egne grænser. Menneskers grænser kan være meget forskellige og det er derfor vigtigt, at man både er opmærksom på og respektere sine egne og andres grænser.Du kan læse mere om grænser under emnet seksuelle overgreb ved at klikke her.

Seksualitet
Nogle vil være kærester og have sex med en af samme køn. Det kan for eksempel være en mand, der er kærester med en anden mand eller en kvinde, der er kærester med en anden kvinde. Det kaldes også at være homoseksuel.
Seksualitet
Nogle er tiltrukket af mere end ét køn, og de kan derfor være kærester og have sex med både mænd og kvinder. Dette sker ikke nødvendigvis på samme tid eller på samme måde. Det kaldes også at være biseksuel
Seksualitet
Nogle oplever slet ikke seksuel tiltrækning til andre. Det kaldes at være aseksuel. Det kan opleves på forskellige måder og i varierende grader. Nogle oplever, at de slet ikke har lyst til at have sex med andre uanset køn, og andre oplever kun sjældent at være seksuelt tiltrukket af andre.
Seksualitet
Nogle føler, at de har et andet køn, end dét de blev tildelt ved fødslen. Det kan for eksempel være en person, der er født med kvindelige kønsorganer, som i virkeligheden er en dreng, eller en person, der er født med mandlige kønsorganer, som i virkeligheden er en pige. Det kaldes at være transkønnet. Andre føler, at de ikke passer ind i kønskassen for dreng eller pige, og det kaldes at være non-binær.
Seksualitet
Nogle skifter navn og CPR-nummer, så det passer med deres kønsidentitet. Andre ændrer deres krop, så de får den krop, de ønsker. Det kaldes kønsbekræftende behandling.
Seksualitet
Alle har ret til at bestemme over sig selv. Det betyder, at du selv kan vælge, hvad for noget tøj du har på og hvordan du ser ud. Hvis du føler dig som en dreng, så er du en dreng. Hvis du føler dig som en pige, så er du en pige. Hvis du ikke føler dig tilpas i et af de to køn, så er det også helt PK. Uanset hvordan kroppen ser ud.
Seksualitet
En person kan også være queer. Det vil sige, at man er særligt kritisk overfor de normer og forestillinger om køn, kønsroller og seksualitet, og mange føler ikke, at de passer ind i de kasser.
Seksualitet
For nogle kan det føles svært at fortælle sine venner eller forældre at man ikke er heteroseksuel. Det er desværre ikke alle mennesker, der er lige gode til at forstå og acceptere, hvis man for eksempel er biseksuel eller homoseksuel. Det kan derfor være en god idé først at tale med en ven, du stoler på eller med en seksualvejleder. De kan så hjælpe dig med at få det sagt.Og husk – alle har ret til at leve det liv, de ønsker. Også selvom andre ikke er enige.
Seksualitet
Her kan du se en video om seksualitet fra Videnskab.dk

Seksualitet
Du kan læse mere om seksualitet ved at klikke herOg hvis du har brug for rådgivning eller nogen at tale med kan du ringe til LGBT+ ungdomstelefon. Du finder nummeret og mere info ved at klikke her
Hvordan kan man finde en kæreste